-


15ος Κύκλος Μετεκπαιδευτικών Μαθημάτων 2018-2019

Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη (προηγούμενη ονομασία Διαβητολογική Εταιρεία Βόρειας Ελλάδας) διοργανώνει τον 15ο Κύκλο Μετεκπαιδευτικών Μαθημάτων 2018-2019.

Σκοπός των μαθημάτων είναι η σωστή εκπαίδευση και ενημέρωση των νέων γιατρών και ενδεχομένως και άλλων επαγγελματιών υγείας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον Σακχαρώδη Διαβήτη σε θέματα καθημερινής κλινικής πρακτικής σχετικά με τον Σακχαρώδη Διαβήτη, για την κατά το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπισή τους. 

Ο κύκλος των μαθημάτων μοριοδοτείται με 50 μόρια στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης (CME-CPD) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο σύμφωνα με την εξουσιοδότηση και τα κριτήρια της EACCME-UEMS.

O 15ος Κύκλος Μετεκπαιδευτικών Μαθημάτων θα μεταδίδεται «ζωντανά» σε πραγματικό χρόνο από το Διαδικτυακό κανάλι της Εταιρείας http://webtv.hasd.gr. Σε αυτή την περίπτωση ΔΕ θα παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης. Επίσης, τα βίντεο δε θα αποθηκεύονται.


Για αίτηση συμμετοχής στα μαθήματα παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και να την αποστείλετε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Εταιρείας: info@hasd.gr από 10 Σεπτεμβρίου έως και 24 Σεπτεμβρίου 2018. Στη συνέχεια παρακαλούμε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τη Γραμματεία της Εταιρείας, ώστε να επιβεβαιώσετε ότι έχει παραληφθεί η αίτησή σας.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 10/09/2018 ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ.

Η επιβεβαίωση αποδοχής αίτησης συμμετοχής στα μαθήματα θα γίνει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη Γραμματεία της Εταιρείας έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2018. Λόγω του φροντιστηριακού χαρακτήρα των μαθημάτων θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

-
-

Κοινωνική Δικτύωση

Επισκεφθείτε τη σελίδα Facebook της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

-
-

Λίστα Επικοινωνίας

-
Συμπληρώστε το email σας ώστε να λαμβάνετε περιοδικές ενημερώσεις σχετικά με τις δραστηριότητές μας!
-
-

Στοιχεία Επικοινωνίας

Γ. Παπανδρέου 39 (πρώην Ανθέων) ΤΚ 54646 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310250034
Fax: 2310250084
E-mail: info@hasd.gr

-